Ánnonsa

Ida Ovmar på nya äventyr

Hon reser mycket i jobbet som skönhetsdrottning, men en vecka på filmfestivalen i Cannes var det roligaste hittills, säger Ida Ovmar från Luleå, med rötter i Jokkmokk:

– Att få gå på röda mattan! Att själv få se den världen som är så långt borta!

Ida och Elle FanningTillsammans med skådespelerskan Elle Fanning som vi kommer se på bioduken i The Neon Demon. Sötaste tjejen!

 

matilda och ida

 

 

Med långa dagar och sena nätter krävs ordentligt med mat! Sushi. Blev. Svaret.
Med min norrländska syster Matilda Svan. Vi festade också med killarna som tävlar i Grand Prix, racerbiltävlingen som hålls veckan efter i Monaco. Med bara några dagar kvar till den stora tävlingen släppte det ändå lös och kvällen slutade med dans på borden! 

 

Ida filmade för Norrbottenstidningar och modellade för bland andra Blaze of Sweden, både den vita och svart klänningen är därifrån.

– De är så fluffiga och stora, man känner sig så himla fin! Och i Cannes kunde man se människor i aftonklänningar på dagarna, på väg till olika mottagningar.

Efter Cannes var Ida i USA och blev den första icke-amerikanska kvinna att vinna tävlingen Miss Continents.

– Jag älskar sådana här tillställningar, att vara där det händer, att allt känns nytt. Sen åker jag hem och sover och går i myskläder. Det är kontrasterna jag tycker om!

Blaze svartBlaze vit

Prinsessa i svart. Lite annorlunda med vad man är van vid, gå klädd i långklänning hela dagarna var inte konstigt. Var mer ovanligt att springa på någon med jeans och t-shirt!
Vita: Innan röda mattan hann vi med en fotografering. Kände mig som en prinsessa i klänning från Blaze of Sweden.

på röda mattan

On top of the world!!! Kändes det som. Jag? Precis gått röda mattan?! Hur hamnade jag här?! I don’t know, men bara tanken av att veta att hela hollywood och jag delat matta får mig att tro att allt varit en dröm!

 

 

Foto: Matilda Svahn
och Ida Ovmar.
Text: Ida Ovmar
och Pia Sjögren.One thought on “Ida Ovmar på nya äventyr

Comments are closed.